Apartmány Divoký anděl

Dolní Moravice
Apartmány Divoký anděl Öne Çıkan Resim
Apartmány Divoký anděl Dış Mekan
Apartmány Divoký anděl Dış Mekan
Apartmány Divoký anděl Dış Mekan
Apartmány Divoký anděl İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Apartmány Divoký anděl
Dolní Moravice ev. c. 32 , Dolní Moravice

Dolní Moravice bölgesindeki Apartmány Divoký anděl konaklamanızda Karlov Kayak Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Kopřivná Kayak Alanı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Aziz Hubertus Küçük Kilisesi ile 6,9 mi (11 km) ve Karlova Studanka Turist Danışma Merkezi ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x