Sporthotel Kurzovní

Loucna nad Desnou
Sporthotel Kurzovní Genel
Sporthotel Kurzovní Genel
Sporthotel Kurzovní Genel
Sporthotel Kurzovní Genel
Sporthotel Kurzovní Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Sporthotel Kurzovní
Rejhotice 149E , Loucna nad Desnou

Sporthotel Kurzovní misafirlere Loucna nad Desnou bölgesinde, milli parkta ve Praded Dağı ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Aziz Hubertus Küçük Kilisesi ile 5 mi (8,1 km) ve Karlova Studanka Turist Danışma Merkezi ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Sporthotel Kurzovní misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

45 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için adeta bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı mevcut. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit
Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x