ApartHotel Udalla Park

Güney Tenerife, Arona
ApartHotel Udalla Park Genel
ApartHotel Udalla Park Dış Mekan
ApartHotel Udalla Park Yerinde Yemek
ApartHotel Udalla Park Oda Düzeni
ApartHotel Udalla Park Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
ApartHotel Udalla Park
Avenida Antonio Dominguez 16 Güney Tenerife, Arona

ApartHotel Udalla Park misafirlere Arona bölgesinde, plaj yakınında, Siam Parkı ve Estadio Antonio Domínguez Alfonso Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu apart daire Fanabe Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Playa de las Américas ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 93 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (2 Adults)
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (3 Adults)
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (1 Adult)
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (2 Adults + 1 Child)
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (2 Adults + 2 Children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x