ApartHotel Okeanos on the Beach

Herzliya Pituach
ApartHotel Okeanos on the Beach Genel
ApartHotel Okeanos on the Beach Öne Çıkan Resim
ApartHotel Okeanos on the Beach Dış Mekan
ApartHotel Okeanos on the Beach Dış Mekan
ApartHotel Okeanos on the Beach İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
ApartHotel Okeanos on the Beach
10 Hashunit St , Herzliya Pituach

ApartHotel Okeanos on the Beach misafirlere Herzliya bölgesinde, plajda, Herzliya Marina yakınında ve Herzliya Tıp Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Gordon Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Jerusalem Plajı ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortu, 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Art Deco stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio Apartment
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Denize Bakan
Room
Studio Apartment with Sea View
Room
Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x