Herzliya Otelleri Ara

En uygun Herzliya otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Herzliya otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Herzliya Hakkında

Tel Aviv’in kuzeyinde yer alan Herzilya, İsrail’in en seçkin şehirlerinden biridir. Güzel restoranları ve plajları ile turistlerin için çekim noktası haline gelmiştir. 

Tel Aviv’e yalnızca 20 dakika uzaklıkta olan Herzilya şehre yakın bir kaçış yeridir. Herzilya karayolu ile iki bölüme ayrılmıştır. Bir tarafta plajları, restoranları ve barları ile lüks banliyö hayatı yaşayan Herzilya Pituach. Diğer tarafta ise, yoğun şehir hayatıyla merkez bölgesi bulunur. 

Lüks alışveriş merkezleri ile bezeli Herzilya Marina, 800’den fazla yat ve tekneye  ev sahipliği yapar. Hafta sonları ve yaz akşamlarında oldukça kalabalık ve hareketli olan marinada, yürüyüş yapabilir, restoran ve kafelerde iyi zaman geçirebilirsiniz. 

Beyaz kumlarıyla meşhur Acadia Plajı, güneşli bir günde yüzmek, yürüyüş yapmak için çok uygun. Ayrıca kano, sörf gibi çeşitli su sporlarını da deneyebilirsiniz. Apollonia Ulusal Parkı, 1250 yılı civarında inşa edilmiş etkileyici bir kaleyi barındırır. Kalenin balkonuna tırmanıp, Herzilya’nın güzel panaromasını keşfedebilirsiniz. Apollonia Ulusal Parkı’nda gezindikten sonra, plajında denize girip rahatlayabilirsiniz. Herzilya Modern Sanatlar Müzesi, güzel bir parkın içinde ağaçlar arasına gizlenmiş gibidir. Hem parkta hoş zaman geçirebilir hem içerideki sergileri inceleyebilirsiniz.

Herzilya Pituach, dilediğiniz her çeşit mutfağı bulabileceğiniz, insanların yemek yemek için dışarı çıkma ritüeline sahip olduğu yerlerden. Herzilya’nın en yüksek sezonunu yaşadığı dönem, Haziran ayıdır. Haziran’dan Kasım ayına kadar da deniz tatili için Herzilya seyahati planlayabilirsiniz.