Aparthotel Lighthouse

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Yurta
Aparthotel Lighthouse Öne Çıkan Resim
Aparthotel Lighthouse Dış Mekan
Aparthotel Lighthouse Dış Mekan
Aparthotel Lighthouse Dış Mekan
Aparthotel Lighthouse Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Aparthotel Lighthouse
Struma str. 5 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Yurta

Aparthotel Lighthouse misafirlere Sveti Vlas bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Sveti Vlas Merkez Plajı ve Sveti Vlas Yeni Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Güneşli Sahil ile 1,4 mi (2,3 km) ve Dinevi Marina ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 106 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve saç kurutma makinesi.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x