Aparthotel Les Olimpiades

Grandvalira, Pas de la Casa
Aparthotel  Les Olimpiades Genel
Aparthotel  Les Olimpiades Genel
Aparthotel  Les Olimpiades Öne Çıkan Resim
Aparthotel  Les Olimpiades Dış Mekan
Aparthotel  Les Olimpiades Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Aparthotel Les Olimpiades
Carrer De La Solana 33 Grandvalira, Pas de la Casa

Pas de la Casa bölgesindeki Aparthotel Les Olimpiades konaklamanızda, Pas de la Casa Resort ve Grandvalira Ski Resort yakınında konaklayacaksınız. Bu kayak dostu apart daire Grandvalira Kayak Alanı ile 1 mi (1,6 km) ve Ax 3 Domaines Kayak Merkezi ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Aparthotel Les Olimpiades misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo (4 pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 pax)
Room
Stüdyo (5 pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (5 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x