Apartaments Turistics Manzano

Grandvalira, Pas de la Casa
Apartaments Turistics Manzano Genel
Apartaments Turistics Manzano Genel
Apartaments Turistics Manzano Genel
Apartaments Turistics Manzano Öne Çıkan Resim
Apartaments Turistics Manzano Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Apartaments Turistics Manzano
Carrer de la Solana,55 Grandvalira, Pas de la Casa

Apartaments Turistics Manzano misafirlere Pas de la Casa bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Pas de la Casa Resort ve Grandvalira Ski Resort yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Grandvalira Kayak Alanı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Ax 3 Domaines Kayak Merkezi ile 17,5 mi (28,2 km) mesafede.

Apartaments Turistics Manzano misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (3 pax)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 pax)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (5 pax)
Room
Stüdyo (4 pax)
Room
Stüdyo (5 pax)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 pax)
Room
Apart Daire, 4 Yatak Odası (8 pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (5 pax, 5 beds)
Room
Stüdyo (6 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x