Aparthotel Adagio access Hamburg

Hamburg
Aparthotel Adagio access Hamburg Genel
Aparthotel Adagio access Hamburg Genel
Aparthotel Adagio access Hamburg Öne Çıkan Resim
Aparthotel Adagio access Hamburg Dış Mekan
Aparthotel Adagio access Hamburg İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Aparthotel Adagio access Hamburg
Muehlendamm 66a , Hamburg

Aparthotel Adagio access Hamburg konaklamanızda Hamburg merkezinde, Hagenbeck Hayvanat Bahçesi ve Hamburg Dungeon (Hamburg Zindanı) ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu daire Hamburg Belediye Merkezi ile 4,7 km (2,9 mil) ve Miniatur Wunderland (Minyatür Harikalar Diyarı) ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Aparthotel Adagio access Hamburg misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 148 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası mevcuttur. Bu dairede misafirlere otomatik satış makinesi, bisiklet turu bilgileri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Manzaralı
Standard
Standard Stüdyo
Family
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x