Apartel Units by V Hotel and Apartel

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio
Apartel Units by V Hotel and Apartel Öne Çıkan Resim
Apartel Units by V Hotel and Apartel Dış Mekan
Apartel Units by V Hotel and Apartel Oda Düzeni
Apartel Units by V Hotel and Apartel Oda Düzeni
Apartel Units by V Hotel and Apartel Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Apartel Units by V Hotel and Apartel
14 Bukaneg St Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio

Baguio bölgesindeki Apartel Units by V Hotel and Apartel konaklamanızda, Burnham Parkı ve Our Lady of Atonement Cathedral ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire SM City Baguio ile 0,9 mi (1,5 km) ve Teachers Camp ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Quoted Cafe restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x