Apartaments Independencia

Barselona
Apartaments Independencia Öne Çıkan Resim
Apartaments Independencia Dış Mekan
Apartaments Independencia Oda Düzeni
Apartaments Independencia Oda Düzeni
Apartaments Independencia Oda Düzeni
Image More +33 fotoğraf
Apartaments Independencia
Carrer De La Independencia, 287-297 , Barselona

Apartaments Independencia size Barselona (Sant Marti) bölgesinde, Sagrada Familia ve Placa de Catalunya ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire La Rambla ile 2,2 mi (3,5 km) ve Casa Mila ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (1 pax)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 pax)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (3 pax)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x