Apartamentos Sabinas Don Jaime

Zaragoza
Apartamentos Sabinas Don Jaime Öne Çıkan Resim
Apartamentos Sabinas Don Jaime Dış Mekan
Apartamentos Sabinas Don Jaime Dış Mekan
Apartamentos Sabinas Don Jaime Dış Mekan
Apartamentos Sabinas Don Jaime Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Apartamentos Sabinas Don Jaime
Calle Don Jaime , 48 ,2 D , Zaragoza

Bu apart otel misafirlere Zaragoza merkezinde, Başpiskopos Sarayı ve La Lonja Belediye Fuar Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nuestra Senora del Pilar Bazilikası ile 1,3 mi (2,1 km) ve Yücelen Kutsal Haç Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x