Apartamentos Parque Las Americas

Güney Tenerife, Arona
Apartamentos Parque Las Americas Öne Çıkan Resim
Apartamentos Parque Las Americas İç Mekan
Apartamentos Parque Las Americas İç Mekan
Apartamentos Parque Las Americas Oda Düzeni
Apartamentos Parque Las Americas Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Apartamentos Parque Las Americas
Avenida Rafael Puig, 16 Güney Tenerife, Arona

Bu apart otel size Arona merkezinde, Siam Parkı ve Playa de las Américas ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Fanabe Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Los Cristianos Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı The brasserie misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve minibar sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x