Apartamentos Los Peces Rentalmar

Costa Daurada, Salou
Apartamentos Los Peces Rentalmar Genel
Apartamentos Los Peces Rentalmar Genel
Apartamentos Los Peces Rentalmar Öne Çıkan Resim
Apartamentos Los Peces Rentalmar Dış Mekan
Apartamentos Los Peces Rentalmar Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Apartamentos Los Peces Rentalmar
Calle Navarra, 2 Costa Daurada, Salou

Apartamentos Los Peces Rentalmar misafirlere Salou (Salou Kent Merkezi) bölgesinde, Salou Turizm Ofisi ve Belediye Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire PortAventura World Lunaparkı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Cambrils Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x