Apartamentos Jardins da Rocha

Barlavento, Portimao
Apartamentos Jardins da Rocha Genel
Apartamentos Jardins da Rocha Genel
Apartamentos Jardins da Rocha Genel
Apartamentos Jardins da Rocha Öne Çıkan Resim
Apartamentos Jardins da Rocha Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Apartamentos Jardins da Rocha
Edificio Jardins da Rocha Avenida V3 Barlavento, Portimao

Apartamentos Jardins da Rocha misafirlere Portimao bölgesinde, eğlence bölgesinde, Algarve Casino kumarhanesi ve Três Castelos Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Rocha Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Benagil Plajı ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. 2 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x