Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar

Fuengirola
Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar Genel
Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar Öne Çıkan Resim
Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar Dış Mekan
Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar Dış Mekan
Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar
Avenida Acapulco 4 , Fuengirola

Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar misafirlere Fuengirola merkezinde, Los Boliches Plajı ve Fuengirola Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon La Carihuela ile 13 mi (20,9 km) ve Benalmadena Marinası ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Apartamento Las Torres Con Vista Al Mar misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x