Apartamento Frente a la Playa

Fuengirola
Apartamento Frente a la Playa Öne Çıkan Resim
Apartamento Frente a la Playa Dış Mekan
Apartamento Frente a la Playa Dış Mekan
Apartamento Frente a la Playa Dış Mekan
Apartamento Frente a la Playa İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Apartamento Frente a la Playa
Calle Torrealta 1, Apartamento 209 , Fuengirola

Apartamento Frente a la Playa misafirlere Fuengirola merkezinde, Los Boliches Plajı ve Fuengirola Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire La Carihuela ile 14,4 mi (23,1 km) ve Benalmadena Marinası ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Oteldeki 10 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Sigara içilmeyen bu dairede, yakın çevrede eko-turları, yakın çevrede segway kiralama, ve yakın çevrede kaya tırmanışı var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede mağara keşfi, yakın çevrede ziplining (makarlı iple kayma) ve yakın çevrede bisiklet kiralama bulunuyor.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x