Apartament Torun

Torun
Apartament Torun Genel
Apartament Torun Genel
Apartament Torun Genel
Apartament Torun Genel
Apartament Torun Genel
Image More +39 fotoğraf
Apartament Torun
Podchorazych 13 D , Torun

Torun bölgesindeki Apartament Torun konaklamanızda, Twierdza Toruń shopping centre ve Church of St. Jacob ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Teutonic Order Castle ile 1 mi (1,7 km) ve The Arthur's Court ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için 58 inç Akıllı televizyonlar ile şifreli televizyon kanalları sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Avlu Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, Birden Çok Yatak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x