Apart Hotel Veleiros

Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia
Apart Hotel Veleiros Genel
Apart Hotel Veleiros Genel
Apart Hotel Veleiros Öne Çıkan Resim
Apart Hotel Veleiros Dış Mekan
Apart Hotel Veleiros Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Apart Hotel Veleiros
Rua Angelim, 05 Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia

Apart Hotel Veleiros misafirlere Santa Cruz Cabralia (Coroa Vermelha) bölgesinde, Discovery Coast Atlantic Forest Reserves yakınında ve Brezilya'nın Keşfi Anıtı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Coroa Vermelha Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Coroa Vermelha Çarmıhı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Süit
Room
Family Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x