Apart Hotel Veleiros

Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia
Apart Hotel Veleiros Öne Çıkan Resim
Apart Hotel Veleiros Dış Mekan
Apart Hotel Veleiros Dış Mekan
Apart Hotel Veleiros İç Mekan
Apart Hotel Veleiros Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Apart Hotel Veleiros
Rua Angelim, 5 Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia

Santa Cruz Cabralia bölgesindeki Apart Hotel Veleiros konaklamanızda, Discovery Coast Atlantic Forest Reserves ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Brezilya'nın Keşfi Anıtı ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Muta Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Coroa Vermelha Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Apart Hotel Veleiros misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x