Anvar's Guests

Taşkent
Anvar's Guests Genel
Anvar's Guests Genel
Anvar's Guests Genel
Anvar's Guests Öne Çıkan Resim
Anvar's Guests Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Anvar's Guests
26/2 Vosit Vakhidov Street , Taşkent

Anvar's Guests misafirlere Taşkent merkezinde, Museum of Applied Art yakınında ve Magic City Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Seattle Peace Park ile 1,1 mi (1,8 km) ve Ice City ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve karaoke vardır. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x