Samir Hotel

Taşkent
Samir Hotel Genel
Samir Hotel Öne Çıkan Resim
Samir Hotel Dış Mekan
Samir Hotel Dış Mekan
Samir Hotel Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Samir Hotel
Rakatboshi 73 , Taşkent

Samir Hotel konaklamanızda Taşkent merkezinde, Bağımsızlık Meydanı ve TV Tower 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Tashkent Oliy Majils (Taşkent Parlamentosu) ile 2,8 km (1,8 mi) ve Özbekistan Güzel Sanatlar Müzesi ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Restoranda Samir Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x