Antonio's Palace Hotel

Interior De São Paulo, Piracicaba
Antonio's Palace Hotel Genel
Antonio's Palace Hotel Genel
Antonio's Palace Hotel Genel
Antonio's Palace Hotel Genel
Antonio's Palace Hotel Genel
Image More +29 fotoğraf
Antonio's Palace Hotel
Av. Independência, 2805 - Cidade Alta Interior De São Paulo, Piracicaba

Piracicaba (Alto) bölgesindeki Antonio's Palace Hotel misafirlere XV Kasım Stadı ve Luiz de Queiroz Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Associação dos Fornecedores de Cana Piracicaba ile 1,2 mi (1,9 km) ve Jose Bonifacio Meydanı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Máquina Expresso yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 94 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x