Oly Plaza Hotel

Piracicaba
Oly Plaza Hotel Genel
Oly Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Oly Plaza Hotel Dış Mekan
Oly Plaza Hotel İç Mekan
Oly Plaza Hotel İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Oly Plaza Hotel
R. XV de Novembro, 1159 - Alto , Piracicaba

Piracicaba bölgesindeki Oly Plaza Hotel konaklamanızda, Martha Watts Kültür Merkezi ve Jose Bonifacio Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Associação dos Fornecedores de Cana Piracicaba ile 0,9 mi (1,4 km) ve Dr. Losso Netto Belediye Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x