Antonio Luxury Beach Suites

South Dalmatia, Lapad
Antonio Luxury Beach Suites Öne Çıkan Resim
Antonio Luxury Beach Suites Dış Mekan
Antonio Luxury Beach Suites Oda Düzeni
Antonio Luxury Beach Suites Oda Düzeni
Antonio Luxury Beach Suites Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Antonio Luxury Beach Suites
Masarykov put 3 South Dalmatia, Lapad

Antonio Luxury Beach Suites misafirlere Dubrovnik bölgesinde, plaj yakınında, Lapad Plajı ve Poluotok Lapad yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dubrovnik Feribot İskelesi ile 2 mi (3,2 km) ve Gruz Limanı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda Antonio Luxury Beach Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki vücut bakımı ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Loft
Loft Premier One Bedroom Apartment
Loft
Loft Apartment
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x