Antico Casale Urbani

Apennine Mountains, Scheggino
Antico Casale Urbani Öne Çıkan Resim
Antico Casale Urbani Dış Mekan
Antico Casale Urbani Dış Mekan
Antico Casale Urbani Dış Mekan
Antico Casale Urbani Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Antico Casale Urbani
Case Campore Apennine Mountains, Scheggino

Scheggino bölgesindeki Antico Casale Urbani misafirlere nehir üzerinde, Parco Avventura Activopark ve Chiesa di San Giovanni Battista ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Nera Nehir Parkı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Palazzo Racani Anoni ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Scheggino bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Family Süit
Room
Süit
Room
Junior Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x