Agriturismo Zafferano e Dintorni

Sant'Anatolia di Narco
Agriturismo Zafferano e Dintorni Genel
Agriturismo Zafferano e Dintorni Genel
Agriturismo Zafferano e Dintorni Öne Çıkan Resim
Agriturismo Zafferano e Dintorni Dış Mekan
Agriturismo Zafferano e Dintorni Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Agriturismo Zafferano e Dintorni
Strada Castello S.Anatolia, 2 , Sant'Anatolia di Narco

Agriturismo Zafferano e Dintorni konaklamanızda Sant'Anatolia di Narco bölgesinde, Palazzo Racani Anoni ile 12,6 km (7,8 mi) ve Spoleto Roma Amfitiyatrosu (Anfiteatro Romano) ile 14,2 km (8,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu kır evi Piazza del Duomo-Spoleto ile 14,3 km (8,9 mi) ve S. Maria Assunta Katedrali (Duomo) ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Sant'Anatolia di Narco bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x