Antera Hotel & Residences

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Antera Hotel & Residences Genel
Antera Hotel & Residences Genel
Antera Hotel & Residences Genel
Antera Hotel & Residences Genel
Antera Hotel & Residences Genel
Image More +108 fotoğraf
Antera Hotel & Residences
Avenida 10 Norte esquina Calle 6 Col. Centro Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Antera Hotel & Residences size Playa del Carmen (Kent Merkezi) bölgesinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Main Beach ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,7 mi (10,9 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Asya mutfağı alanında uzman olan YUM YUM yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Premium
Premium Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x