Antara Villas

Lesser Sunda Islands, Legian
Antara Villas Öne Çıkan Resim
Antara Villas Dış Mekan
Antara Villas İç Mekan
Antara Villas Oda Düzeni
Antara Villas Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Antara Villas
Jl Nakula 5 - No 7 Lesser Sunda Islands, Legian

Antara Villas misafirlere Legian (Dewi Sri) bölgesinde, Legian Alışveriş Caddesi ve Trans Studio Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Legian Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Seminyak Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası (Superior)
Room
Villa, 4 Yatak Odası (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x