The Kasih Villas & Spa

Lesser Sunda Islands, Seminyak
The Kasih Villas & Spa Genel
The Kasih Villas & Spa Genel
The Kasih Villas & Spa Öne Çıkan Resim
The Kasih Villas & Spa Dış Mekan
The Kasih Villas & Spa Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
The Kasih Villas & Spa
Jl. Nakula Gg. Baik-Baik No. 9 Lesser Sunda Islands, Seminyak

The Kasih Villas & Spa konaklamanızda Seminyak bölgesinde, Double Six Plajı ile 1 km (0,7 mi) ve Legian Plajı ile 2,2 km (1,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Kuta Plajı ile 6,8 km ve Tuban Plajı ile 7,4 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 13 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One-bedroom
One-bedroom Royal Pool Villa
Two-bedroom
Two-bedroom Royal Pool Villa
Three-bedroom
Three-bedroom Family Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x