Anita Village

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Perama
Anita Village Öne Çıkan Resim
Anita Village Dış Mekan
Anita Village Dış Mekan
Anita Village Dış Mekan
Anita Village İç Mekan
Image More +75 fotoğraf
Anita Village
Perama Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Perama

Anita Village konaklamanızda Korfu bölgesinde, Achilleion ile 3,1 km (1,9 mi) ve Bus Station ile 8,6 km (5,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Asya Sanatı Müzesi ile 9,2 km (5,7 mil) ve Korfu İskelesi ile 10,3 km (6,4 mil) mesafede.

Anita Village misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 40 inç Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dubleks
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Stüdyo
Superior
Superior Stüdyo Süit
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x