Anise Sapa Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Anise Sapa Hotel Genel
Anise Sapa Hotel Genel
Anise Sapa Hotel Genel
Anise Sapa Hotel Öne Çıkan Resim
Anise Sapa Hotel Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Anise Sapa Hotel
Xuan Vien Street Kuzey Vietnam, Sapa

Anise Sapa Hotel konaklamanızda Sa Pa merkezinde, Sapa Katedrali ve Quang Truong Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sapa Gölü ile 0,8 km (0,5 mil) ve Ham Rong Dağı ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Anise Restaurant restoranı ideal, bu restoran Doğu Avrupa Mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Family Süit, Birden Çok Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x