Angelo Family Suites

Orta Tayland, Bangkok
Angelo Family Suites Genel
Angelo Family Suites Genel
Angelo Family Suites Genel
Angelo Family Suites Genel
Angelo Family Suites Genel
Image More +90 fotoğraf
Angelo Family Suites
422 Chamchuri Alley, Ratchada Pisek 32 Chankasem, Chatucha Orta Tayland, Bangkok

Angelo Family Suites size Bangkok merkezinde, Merkez Plaza Ladprao Alışveriş Merkezi ve Vibhavadi Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 7,6 mi (12,3 km) ve Khaosan Caddesi ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede.

Angelo Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili pansiyonda misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x