Angel Villas Kesari

Lesser Sunda Islands, Sanur
Angel Villas Kesari Öne Çıkan Resim
Angel Villas Kesari Dış Mekan
Angel Villas Kesari Dış Mekan
Angel Villas Kesari Yerinde Yemek
Angel Villas Kesari Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Angel Villas Kesari
Jalan Kesari I No 05 Sanur Lesser Sunda Islands, Sanur

Bu villa misafirlere Denpasar bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Hardy's Supermarket ve Sanur Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kuta Plajı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Legian Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x