Anga Beach Hotel

Porto da Rua
Anga Beach Hotel Genel
Anga Beach Hotel Genel
Anga Beach Hotel Genel
Anga Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Anga Beach Hotel Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Anga Beach Hotel
Rua Bom Jesus, s/n Porto da Rua , Porto da Rua

Anga Beach Hotel misafirlere Sao Miguel dos Milagres bölgesinde, plajda, Lages Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Porto da Rua Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Toque Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Tatuamunha Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Suite Luxo Superior
Room
Suite Luxo Térreo
Room
Bangalô Anga Luxo
Room
Bangalo Anga Família

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x