Pousada do Enildo

Porto da Rua
Pousada do Enildo Öne Çıkan Resim
Pousada do Enildo Dış Mekan
Pousada do Enildo İç Mekan
Pousada do Enildo Kahvaltı
Pousada do Enildo Yerinde Yemek
Image More +71 fotoğraf
Pousada do Enildo
Travessa Nelson Leao Piraua 25 Porto da Rua , Porto da Rua

Pousada do Enildo misafirlere Sao Miguel dos Milagres bölgesinde, plaj yakınında, Porto da Rua Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Lages Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Toque Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Tatuamunha Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Premium Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x