Andronis Arcadia Hotel

Yunan Adaları, Oia
Andronis Arcadia Hotel Öne Çıkan Resim
Andronis Arcadia Hotel Dış Mekan
Andronis Arcadia Hotel Dış Mekan
Andronis Arcadia Hotel Dış Mekan
Andronis Arcadia Hotel Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Andronis Arcadia Hotel
Oia Yunan Adaları, Oia

Santorini bölgesindeki Andronis Arcadia Hotel misafirlere plaj yakınında, Ege Adaları ile Thirasia 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 13 mi (20,9 km) ve Antik Thira ile 14,1 mi (22,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 52 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı (Sunset)
Villa,
Villa, Deniz Manzaralı (Eden)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Family
Family Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Executive
Executive Süit
Three
Three Bedroom Villa
Natura
Natura Suite
Oasis
Oasis Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x