3Arches by Thireon

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
3Arches by Thireon Öne Çıkan Resim
3Arches by Thireon Dış Mekan
3Arches by Thireon Dış Mekan
3Arches by Thireon Dış Mekan
3Arches by Thireon Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
3Arches by Thireon
Oia Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Bu villa misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Thirasia yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kamari Plajı ile 12,8 mi (20,6 km) ve Antik Thira ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x