Andromeda Suites and Apartments

Atina
Andromeda Suites and Apartments Genel
Andromeda Suites and Apartments Öne Çıkan Resim
Andromeda Suites and Apartments Dış Mekan
Andromeda Suites and Apartments İç Mekan
Andromeda Suites and Apartments İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Andromeda Suites and Apartments
15, Timoleontos Vassou , Atina

Andromeda Suites and Apartments misafirlere Atina (Atina Kent Merkezi) bölgesinde, Syntagma Meydanı ve CAN ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Pire Limanı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x