Andel Apartments Praha

Bohemia, Prag
Andel Apartments Praha Öne Çıkan Resim
Andel Apartments Praha Dış Mekan
Andel Apartments Praha Dış Mekan
Andel Apartments Praha Dış Mekan
Andel Apartments Praha Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Andel Apartments Praha
Nádražní 60/114, Praha 5 Smíchov Bohemia, Prag

Prag (Městská čast Praha 5 (en büyük Prag ilçesi)) bölgesindeki Andel Apartments Praha konaklamanızda, Kralovstvi Zeleznic Model Tren ve Demiryolu Müzesi ve Staropramen İçki Fabrikası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Frantisek Palacky Anıtı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Svanda Tiyatrosu ile 1,7 km (1,1 mil) mesafede.

Andel Apartments Praha misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Family
Family Süit
Room
Standard Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Küçük Mutfak
Room
Standard Apart Daire
Room
Superior Apart Daire, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x