Andaru Collection Niseko

Kutchan
Andaru Collection Niseko Öne Çıkan Resim
Andaru Collection Niseko Dış Mekan
Andaru Collection Niseko Dış Mekan
Andaru Collection Niseko Dış Mekan
Andaru Collection Niseko Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Andaru Collection Niseko
217-8, Aza Kabayama , Kutchan

Bu villa konaklamanızda Kutchan bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Annupuri ve Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu villa Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 4,1 km (2,6 mil) ve Niseko Annupuri Teleferiği ile 6,7 km (4,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve Akıllı televizyonlar var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur. Misafirler 20 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x