Aoyama Lodge

Kabayama
Aoyama Lodge Öne Çıkan Resim
Aoyama Lodge Dış Mekan
Aoyama Lodge Dış Mekan
Aoyama Lodge İç Mekan
Aoyama Lodge İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Aoyama Lodge
114-18 Kabayama , Kabayama

Kutchan bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ve Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu tatil evi Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 3,8 mi (6,1 km) ve Niseko Annupuri Uluslararası Kayak Alanı ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x