Andaman White Beach Resort

Güney Tayland, Sa Khu
Andaman White Beach Resort Genel
Andaman White Beach Resort Genel
Andaman White Beach Resort Genel
Andaman White Beach Resort Genel
Andaman White Beach Resort Genel
Image More +131 fotoğraf
Andaman White Beach Resort
28/8 Moo 4 Amphur Thalang Güney Tayland, Sa Khu

Andaman White Beach Resort misafirlere Sa Khu bölgesinde, plajda, Bang Tao Plajı ve Muz Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Kamala Plajı ile 11,2 mi (18 km) ve Nai Yang Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Tom Yam Thai yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 52 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sea
Sea View Deluxe
Superior
Superior Sea View Room
Room
Beachfront Pool Villa
Room
Andaman Beach Suite
Room
Sea View Deluxe Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x