Malaiwana Villas

Sa Khu
Malaiwana Villas Öne Çıkan Resim
Malaiwana Villas İç Mekan
Malaiwana Villas İç Mekan
Malaiwana Villas İç Mekan
Malaiwana Villas Yerinde Yemek
Image More +178 fotoğraf
Malaiwana Villas
Malaiwana Residences - Moo 4 Naithon Beach, T. Sa Khu, A. Thalang , Sa Khu

Malaiwana Villas misafirlere Sa Khu bölgesinde, plaj yakınında, Bang Tao Plajı ve Nai Yang Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı tatil evi Kamala Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Mai Khao Plajı ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa Haleana
Villa
Villa M
Villa
Villa Rodnaya
Villa
Villa Chan Paa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x