Anantara Vacation Club Legian

Lesser Sunda Islands, Legian
Anantara Vacation Club Legian Genel
Anantara Vacation Club Legian Genel
Anantara Vacation Club Legian Öne Çıkan Resim
Anantara Vacation Club Legian Dış Mekan
Anantara Vacation Club Legian Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Anantara Vacation Club Legian
18 Jalan Pantai Arjuna Blue Ocean Beach Lesser Sunda Islands, Legian

Legian bölgesindeki Anantara Vacation Club Legian misafirlere plaj yakınında, Double Six Plajı ile Legian Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Seminyak Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Kuta Plajı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Coffee Club ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Room
Family Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x