Puri Naga Beachfront Cottages

Lesser Sunda Islands, Legian
Puri Naga Beachfront Cottages Genel
Puri Naga Beachfront Cottages Öne Çıkan Resim
Puri Naga Beachfront Cottages Dış Mekan
Puri Naga Beachfront Cottages Dış Mekan
Puri Naga Beachfront Cottages Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Puri Naga Beachfront Cottages
Jalan Arjuna, Legian Kaja Lesser Sunda Islands, Legian

Legian bölgesindeki Puri Naga Beachfront Cottages misafirlere plajda, Seminyak Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Legian Plajı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Kuta Plajı ile 6,3 km (3,9 mi) ve Sanur Plajı ile 15,9 km (9,9 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Amoreneo restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 27 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x