Anantara Angkor Resort

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Anantara Angkor Resort Genel
Anantara Angkor Resort Genel
Anantara Angkor Resort Genel
Anantara Angkor Resort Genel
Anantara Angkor Resort Genel
Image More +110 fotoğraf
Anantara Angkor Resort
National Road No.6, Khum Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Anantara Angkor Resort misafirlere Siem Reap bölgesinde, tarihi bölgede, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,4 mi (3,8 km) ve Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Chi Restaurant & Bar ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 spa küveti, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 10 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Sothea)
Süit
Süit
Premier
Premier Süit
Süit,
Süit, Teras
Room
Süit (Anantara)
Room
Premier Süit, Teras
Room
Süit (Anantara Explorer)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Henri Mouhot)
Room
Family Süit
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x