An Nhien Homestay Nguyen Trai

Güney Vietnam, Quận 1
An Nhien Homestay Nguyen Trai Öne Çıkan Resim
An Nhien Homestay Nguyen Trai Dış Mekan
An Nhien Homestay Nguyen Trai Dış Mekan
An Nhien Homestay Nguyen Trai Dış Mekan
An Nhien Homestay Nguyen Trai Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
An Nhien Homestay Nguyen Trai
236/10 Nguyen Trai Phuong Nguyen Cu Trinh Quan 1 Güney Vietnam, Quận 1

Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesindeki An Nhien Homestay Nguyen Trai misafirlere Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ben Thanh Pazarı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,6 km (0,3 mil) ve Ho Chi Minh Şehri Güzel Sanatlar Müzesi ile 0,9 km (0,5 mil) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 50 inç Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x