Amwaj Hotel

Doukkala-abda (bölge), El Jadida
Amwaj Hotel Öne Çıkan Resim
Amwaj Hotel Dış Mekan
Amwaj Hotel Dış Mekan
Amwaj Hotel Dış Mekan
Amwaj Hotel İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Amwaj Hotel
Avenue des Nations Unies Doukkala-abda (bölge), El Jadida

Amwaj Hotel misafirlere El Jadida bölgesinde, plaj yakınında ve El Jadida Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel El Cedide Belediye Tiyatrosu ile 1,9 mi (3 km) ve Cité Portugaise ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için RESTAURANT ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Basic Süit
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x