Amihan-Home

Visayan Adaları, Balabag
Amihan-Home Öne Çıkan Resim
Amihan-Home Dış Mekan
Amihan-Home Dış Mekan
Amihan-Home Dış Mekan
Amihan-Home Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Amihan-Home
0135 D' Talipapa, Mangayad Crossing Main Road Station 2, Zone 7 Malay Visayan Adaları, Balabag

Amihan-Home misafirlere Boracay bölgesinde, deniz kıyısında, Talipapa Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Station 2 ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Beyaz Plaj ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x